Perfect Body Analysis & Correction

Test funkcionalnosti gibanja, ki razkrije šibkosti našega telesa (oslabele in skrajšane mišice). S programom korekcijskih vaj odpravimo bolečine (kronične in akutne) ter optimiziramo naše telo in gibanje. Tako boste postali mobilni, vaše mišice čvrste in gibali se boste brez bolečin ter se ukvarjali z aktivnostmi o katerih ste do sedaj lahko le sanjali. Več ...

Perfect Body Training

Bazični in specialni kondicijski trening za celo telo prilagojen tako, da vključujejo vse mišične skupine s poudarkom na mišicah, ki so najšibkejše. Trening je kljub temu, da poteka v manjši skupini individualno usmerjen in v celoti prilagojen posamezniku. Več ...

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Ko se piškotki namestijo na vaš računalnik, o tem niste obveščeni. Glavni namen piškotkov je, da spletni strežniki prepoznajo vaš računalnik in spletni brskalnik, prilagodijo spletno stran ter poskrbijo za enostavnost in hitrost. Piškotki nam omogočijo, da vam prikažemo pravilne informacije, ki jih iščete in vas zanimajo. Z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših nastavitvah spletnega mesta s pomočjo piškotkov lahko zagotovimo boljšo spletno stran in trženjske izkušnje. Piškotki nam ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki jih zbiramo preko piškotkov, ne vključujejo osebnih podatkov.

Za potrebe te spletne strani uporabljamo naslednje piškotke:

Sejni piškotek: Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev: Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google maps: Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

Piškotki Google Analytics: S pomočjo teh piškotkov (__utma __utmb __utmc __utmv __utmz) beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statement. Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Kako upravljati s piškotki?
Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

Mozilla Firefox
Internet Explorer
Chrome
Safari

POMEMBNO! Piškotki so datoteke na vašem računalniku. Da bi odstranili piškotke, preverite zgornje povezave za navodila, kako v vašem brskalniku izbrišete piškotke.

Kontakti

GG Tim, d.o.o.
Gregor Grad
Beričevo 35.c
1262 Dol pri Ljubljani
+386 51 352 206
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ggteam.si

Urnik vadbe

  • Perfect Body Training / Perfect Body Analysis & Correction:
    Ponedeljek, 19:45 - 21:15
  • Perfect Body Training / Perfect Body Analysis & Correction:
    Sreda, 19:45 - 21:15
  • Perfect Body Analysis & Correction
    Termin po dogovoru s stranko

PBW.si je produkt

PBW.si je produkt podjetja GG Team , ki z veliko znanja in izkušenj ponuja inovativno oblike
vadbe za celo telo s podporo zdrave prehrane (Zdrava postava - ozaveščanje, osebni
jedilniki,svetovanje). Pod strokovnim vodstvom in s kombinacijo ustrezne oblike gibanja
ter uravnotežene  prehrane PBW dosega zavidljive rezultate. Trdno smo prepričani, da je naš pristop edina in najbolj optimalna rešitev na tem področju.

Lokacija treningov

Skupinske vadbe (individualni pristop) potekajo ob ponedeljkih in sredah v dvorani Športnega parka Šiška (atletski stadion Žak) na naslovu Milčinskega ulica 2, 1000 Ljubljana.

Vse pravice pridržane. Piškotki